واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

کلید آژیر خطر نظامی رژیم صهیونیستی در دست هکرها

بررسی‌ها از بازخوردهای به صدا در آمدن ممتد آژیرهای خطر در شهرهای مختلف رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که به احتمال فراوان کلید آژیر خطر نظامی اسرائیل در دست هکرها قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر این روزها سرزمین‌های اشغالی صحنه حوادث مختلف است بطوریکه شب گذشته منابع خبری از شنیده شدن صدای ممتد آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.
دو هفته پیش نیز اتفاقات مشابهی در اسرائیل رخ داده بود و علیرغم تلاش‌های مقامات نظامی صهیونیست‌ها برای رفع این اختلال در آژیرهای خطر، هنوز موفق به این مهم نشده‌اند.

این موضوع از این جهت اهمیت دارد که مقامات و ساکنان سرزمین‌های اشغالی نمی‌دانند دقیقاً این آژیرها چه هنگام به درستی و چه هنگام بر اثر دستکاری یا اختلال به صدا در می‌آیند و به همین علت از توصیه‌های امنیتی به ساکنان درمانده‌اند.

در واقع آژیر خطر نظامی اسرائیل به چوپان دروغگویی تبدیل شده و ساکنان این سرزمین‌ها یا فعلاً باید میان خانه و پناهگاه در هروله و رفت وآمد باشند و یا بی‌اعتنا به آن در خانه بمانند که در این صورت با هر احتمال دیگری از جمله حمله راکتی یا موشکی مقاومت می‌توانند مواجه شوند.

این روزها سرزمین‌های اشغالی فلسطین صحنه حوادث مختلف است. شب گذشته نیز منابع خبری از شنیده شدن صدای ممتد آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

از شب گذشته در چندین نوبت این آژیرها به صدا درآمده‌اند. در 5 شهر بزرگ صهیونیست‌ها، آژیر به‌مدت 50 دقیقه به صدا در آمده است و فقط در یک شهر 30 هزار نفر به پناهگاه رفته‌اند.

صهیونیست‌ها هر بار با این توهم که ایران یا دیگر گروه‌های مقاومت درصدد حمله موشکی هستند به پناهگاه‌ها می‌روند.

غیر از قدس اشغالی، صدای آژیر در شهرهای دیگر از جمله ایلات، هولون، اشکلون و اشدود نیز به صدا درآمده است.

مهمترین مسئله مقامات و ساکنان سرزمین‌های اشغالی این است که کدام صدای آژیر واقعی است و باید به پناهگاه‌ها بروند و کدام‌ یک غیرواقعی است، همین مسئله سبب سردرگمی عجیب میان آنان شده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار